Monday, December 29, 2008

HARAP BULAN JATUH KE RIBA....TAPI SALJI PULAK YANG TURUN




Pejam celik, pejam celik....dah pun sampai penghujung tahun. Cuti Hari Krismas kami semua tak ke mana. Semalam pekena "steam-boat" dan cekik chicken-wing kat restoren Johnny kat Kinta City. Makan sekeluarga - anak yang belanja...katanya order je, nanti dia bayar. Order punya order... time bayar kene RM 100.00 lebih...."Tak pe...biar Adi bayar...baru masuk 3 bulan gaji niii, bile lagi nak merase...".

Hari ni lepak kat rumah....masing-masing layan aktiviti sendiri.. Malam tadi mimpi bulan jatuh ke riba... tapi salji pulak yang turun. Tak caya tengok klip video kat atas tuh!!!

No comments:

Post a Comment